Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija

Dirigent: Lojze Krajnčan

Klemen Slakonjain Big Band RTV Slovenija sta enačba za nepozaben glasbeni večer, prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim talentom.

Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator, ki je diplomiral iz dramske igre na AGRFT in je bil od leta 2010 do letos član igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana, je skupaj z imenitnim Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom ustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen uspeh in odziv.

V intervjuju za Elle je Klemen pred časom o projektu povedal tole: »K sodelovanju me je dirigent Lojze Krajnčan povabil že lani, a se nam žal ni izšlo. Letos ovir ni bilo in sem povabilo z veseljem sprejel. Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki jih bova združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi … Pri tem ne bo šlo za preoblačenje v like, predvsem bom pel s svojim lastnim glasom, bom pa vse skupaj začinil tudi z imitacijskimi vložki. Vsekakor se obeta zanimiv večer.«

Tako boste lahko prisluhnili nekaterim največjim hitom Klemna Slakonje, parodičnim priredbam popularnih pesmi, s katerimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Ruf mich Angela, Golden Dump (The Trump Hump), Putin, Putout, The Perverted Dance (Cut the Balls), to so le nekatere najbolj znane porogljive uspešnice. Zablestel bo tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna a Surriento, v zmagovalni skladbi na izboru za Pesem Evrovizije leta 2017 Amar pelos dois, v vlogi Jana Plestenjaka, Magnifica …

Prav vsak koncert Klemen oplemeniti s svojimi domislicami. Zato je vsak nastop nekaj posebnega. Tudi tokrat bo tako, zato ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.