Ko ti življenje da limone …

Nastop Plesne šole Fiona iz Kopra

Zabava, znanje in uspeh! je moto energičnega kolektiva Plesne šole Fiona, ki z ljubeznijo širi svoje plesno znanje. Poučujejo kakovostno in odlično, v trendu s časom in s pridihom tradicije, ponosni na uspehe pa nenehno raziskujejo, kaj vse nam ples ponuja. K vsakemu novemu plesnemu izzivu pristopijo z željo, da pravilno predstavijo vrednote, ki jih pri plesu gojijo. Ples je zanje izraz ljubezni in spoštovanja drugih, je pozitivizem in način življenja. V Plesni šoli Fiona poskrbijo za vse lačne plesnega znanja starosti od 4 let in več. Lahko se plesa lotite rekreativno ali pa tekmovalno. Vedno bodo našli pravo skupino za vas.

Dobrodošli na Kolodvorski 2 v Kopru, kjer vas bodo plesni kolektiv sprejel z nasmehom!

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.