3+
Ela Peroci

Kolikor jezikov znaš, toliko ljudi veljaš – Muca Copatarica

V marčevski večjezični poslušalnici pravljic bodo najmlajši obiskovalci gledališča prisluhnili pravljici o prav posebni muci, kakor jo je pred več kot šestimi desetletji izpisala slovenska otroška pisateljica Ela Peroci, knjigo pa s čudovitimi ilustracijami opremila Ančka Gošnik Godec. Seveda ste že uganili! Prisluhnili bodo pravljici o Muci Copatarici, nenavadni muci, ki je živela globoko v gozdu in otrokom, ki zvečer niso pospravili copat, te odnesla, jih oprala in pokrpala.

Pravljici Muca Copatarica bodo otroci prisluhnili v treh jezikih. V slovenskem in italijanskem jeziku jo bosta interpretirala dramska igralca Anja Drnovšek in Francesco Borchi, v angleškem profesorica angleškega jezika Ivanka Jerman.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.