Komu še verjamemo in zaupamo

Javni pogovor

Pred leti nas je večina iskala in dobila informacije na vsak dan enak način; zvečer smo pogledali eno od dveh informativnih oddaj in zjutraj smo v dobri uri prebrali svoj časopis. Danes, 15 let pozneje, informativne oddaje že dolgo niso več najbolj gledane televizijske oddaje, dnevne časopise pa prebirajo le še redki. Zato pa nas je večina ves čas pripetih na pametne telefone, na katerih ves dan spremljamo novice, 60.000 najbolj zagretih Slovencev pa je na meji popolne odvisnosti od twittanja, prijateljev in novic na FB. Kako torej v takem svetu – v katerem v okrožju spletnega komuniciranja laž ali izmišljotina ni več greh in je vse kar naenkrat mnenje – še vedno nekomu verjeti?

V takšen svetu si je vsak zbral nekaj ljudi, ki jim zaupa in verjame, javnih oseb, ki so uspele ohraniti neodvisen pogled na svet in v komunikaciji ne iščejo sovražnikov. Z nekaterimi med njimi – znanim komikom, novinarko in urednico, ki je po mnenju nekaterih kriva za vse zlo tega sveta, priljubljenim politikom in še kom – se bo pogovarjal novinar Tomaž Perovič.

Organizatorja: Obala plus in Gledališče Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.