Ranko Babič

Kriza srednjih let

Trajanje Predstava traja 1 uro in 20 minut in nima odmora.

Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, na gledališke odre prihaja nova avtobiografska komedija Ranka Babića, v kateri ta z občinstvom zaupno deli izkušnje o tem, kako se sooča s krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega.

Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen, kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela spet nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hoditi na jogo za pare. Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovno pomoč!

V novi nori komediji bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako se je za drugega otroka trudil več kot tri leta, hodil na teste, štel, kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.