Vanja Korenč - Renata Vidič - Gregor Geč

Loli, Boli in svet, poln čudes 2

Predstava za otroke

Ustvarjalci

Loli, Boli in svet, poln čudes je mini gledališka nanizanka, ki z igro in ladijskim popotovanjem dveh junakov otroke od petega leta starosti dalje seznani z osnovnimi geografskimi značilnostmi Kopra, Istre, Slovenije, Zemlje in vesolja.

V prvem delu otroci spoznajo svoje domače okolje, smeri neba in se naučijo osnov za branje zemljevidov, v drugem delu pa se upokojeni prekaljeni morski volk, dedek Boli, s svojo vnukinjo Loli odpravi na potovanje po Sloveniji in »svetu«; z najvišjega slovenskega vrha, Triglava, ju bo domišljija popeljala na najvišji vrh na svetu, Mount Everest, iz glavnega mesta Slovenije, Ljubljane, v Tokio, največje mesto na svetu …

Obiskala bosta vseh pet celin, spoznala različne kraje in kulture ter tako kot v prvem delu dogajanje popestrila tudi z glasbo in songi.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.