Ravil Sultanov in Nataša Sultanova

Cirkus Printi Pravi

Ustvarjalci

Cirkus Printi Pravi je pravi cirkus. Je prostor igre, v katerem se zaigrajo otroci in klovn. Zdaj so vsi gledalci, zdaj klovni, zdaj žonglerji, zdaj silaki, zdaj kolesarji. Kolesarji? Zakaj pa ne? Predstava je igra klovna in gledalcev.

Doživljajska in interaktivna predstava spodbuja ne le domišljijski svet, temveč tudi različne motorične spretnosti. Z veččutno zaznavo dogajanja presega klasično gledališko izkušnjo, namenjena je raziskovanju vključevanja mladega občinstva v cirkuško dogajanje, tudi otrok z različnimi senzoričnimi ovirami.  Vsaka predstava je svojevrsten laboratorij smeha.

Gostujeta Zavod Bufeto ter Hiša otrok in umetnosti.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.