Avtorski projekt Nataše Tič Ralijan

Maoštjačuj

Trajanje Predstava traja 60 minut.

Ustvarjalci

Da se najraje in najbolj glasno smejimo šalam o odnosih med spoloma, takoj za njimi pa dovtipom na lasten račun, dobro vesta tudi Primorka Nataša Tič Ralijan in Štajerka Mojca Partljič, odlični igralki in komedijantki, ki v humornem prepletu veseličnih skečev, zbranih pod naslovom Maoštjačuj (beri: Ma, oštja, čuj!) prevprašujeta partnerske, zunajpartnerske pa tudi »večzunajpartnerske« odnose in jih dopolnjujeta s skeči o Slovencih ter s pevskimi in plesnimi vložki.

V komediji, ki si za okvir jemlje dogajanje na vaški veselici, v jeziku pa prepleta primorsko in štajersko melodijo, igralki oživita več kot dva ducata likov (zakonske žene in može, delodajalce in delojemalce, ljubice, prostitutke …), s katerimi Maoštjačuj presega veselični humor in prepriča z igralsko veščino. Ob življenjskih resnicah, podanih s hudomušno distanco, pa gledalcem v polju žensko-moških odnosov tudi ponudi morebitno rešitev, predvsem pa veliko sproščenega smeha in zabave.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.