Ravil Sultanov in Natalija Sultanova

Mini cirkus Bufeto

Ustvarjalci

Natalija Sultanova in Ravil Sultanov, ustanovitelja Zavoda Bufeto, sta diplomirana klovna slovite Akademije za cirkuške umetnosti v Moskvi. S samostojnimi klovnovskimi predstavami že več kot desetletje in pol nastopata v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji. V predstavi Mini cirkus Bufeto bosta nastopila kot klovn in klovnesa, ki obvladata najrazličnejše cirkuške spretnosti, od žongliranja, lovljenja ravnotežja do vožnje z monokolesom. Pri skupnih dogodivščinah se med njima spleta zabaven odnos, v katerem se skupaj igrata, ustvarjata in podajata v nepozabne izkušnje. Pri tem se tudi vprašata, kdo od njiju je pomembnejši, in pomislita, ali ni najpomembnejše prijateljstvo in skupno ustvarjanje? O tem, kaj je najpomembnejše, pa na koncu odloči občinstvo.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.