Ranko Babić

Moška copata

Monokomedija
Trajanje Predstava traja 1 uro in 20 minut.

Ustvarjalci

Mislite, da ste copata? Greste lahko iz hiše, ne da bi povedali, kam ste namenjeni? Seksate tolikokrat na leto, kot je v njem praznikov? Imate prijateljice? Ima vaša boljša polovica dostop do vaše e-pošte in Facebooka? Je vaše prijatelje ljubezen tako zaslepila, da ne najdejo več vaše telefonske številke v imeniku?
Vsi moški so copate, toda le pravi moški si to upajo povedati tudi na glas! Moški hodijo v službo, moški dvigujejo uteži, moški pijejo pivo, moški ne spuščajo deske na stranišču, moški perejo, moški  likajo, moški kuhajo in moški vzgajajo otroke. Prav take obožujemo! In prav take tudi iščemo! Kdo si torej še upa trditi, da je slabo, če je moški copata?!
Spoznanja iz zajetne študije o razumevanju fenomena, imenovanega ženske, in modrosti iz biblije zapletenega osvajanja emancipiranega moškega bo z vami delil komik Ranko Babić.

Predstava ni primerna za otroke in mladostnike mlajše od 15 let.

Gostuje Špas teater v sodelovanju z Rankom Babićem.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.