Paul Dewandre

Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Monokomedija
Trajanje Predstava traja 1 uro in 40 minut in nima odmora.

Ustvarjalci

Saj poznate tisti občutek, ko ste prepričani, da partner govori vam nerazumljiv jezik. Govorite, razlagate, se trudite … a ne gre in ne gre.
John Grey velja za svetovno zvezdo na področju partnerskih odnosov, njegov klasični priročnik za razumevanje nasprotnega spola pa je kmalu po izidu v začetku devetdesetih let 20. stoletja sprožil revolucijo in postal ena najbolje prodajanih knjig vseh časov. Po njem je Paul Dewandre napisal besedilo za gledališko predstavo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki po začetnem izjemnem uspehu v Franciji polni gledališke dvorane po vsem svetu.
O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah pri razumevanju nerazumevanju nasprotnega spola, vas bo na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić, vsem dobro znan po svojem pronicljivem opažanju in humorju. Z Denisom boste lažje razumeli zakaj včasih preprosto ne gre in ne gre … in kako malo je potrebno, da potem spet gre. Zakaj bi plačevali drage zakonske terapevte, ko pa imamo Denisa?

Produkcija: Bastard 9 d.o.o.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.