Nad Obalo se jasni

Časopis in spletni portal Obala plus in Gledališče Koper nadaljujeta z organizacijo mesečnih pogovornih večerov Nad Obalo se jasni – več kot pogovorni večer. V sodelovanju s portoroškim Avditorijem tokrat prihajamo v piransko gledališče Tartini.

K pogovoru o prihodnosti piranske občine smo povabili zanimive ljudi iz Pirana in z Obale, za katere menimo, da imajo vizijo in sposobnost, da jo uresničijo ali pri njej tvorno sodelujejo. O pomenu infrastrukture za razvoj Pirana z Gašpar Gašpar Mišičem, o sobivanju turizma in spodobnega življenja domačinov z Dušanom Mrdakovičem, mnenje stroke in kako urbanisti vidijo možnosti razvoja Pirana z arhitektko in urbanistko Jano Purger, o samem mestu in viziji razvoja turizma v občini pa z Matjažem Murkom. Morda v drugem delu pogovora povabimo tudi novo izvoljene predstavnike parlamentarne oblasti …

Gostitelj večera je urednik Tomaž Perovič. Za glasbo skrbi skupina Tomija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci, za humor pa stand up komik Perica Jurković. Medijski pokrovitelj – Radio Capris.

Vstopnico lahko rezervirate do četrtka 28. aprila do 12. ure na telefonski številki 05 676 67 77, po elektronski pošti info@avditorij.si, na recepciji Avditorija Portorož vsak delovnik med 8. in 12. uro ali s spletnim nakupom na https://avditorij.kupikarto.si/

Več o dogodku tudi na spletni strani obalaplus.si in fb profilu.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.