Nad Obalo se jasni

Več kot pogovorni večer

Tokrat bomo v koprskem gledališču še zadnjič pred jesenskimi volitvami gostili župane istrskih občin. Đenio Zadković, Aleš Bržan, Danilo Markočič in Gregor Strmčnik so se odločili ponovno kandidirati. Izvedeli bomo, kakšen je njihov pogled na štiri leta županovanja in kako nas želijo prepričati, da jim ponovno zaupamo svoj glas na jesenskih volitvah.

Gostitelj večera je urednik Tomaž Perovič. Za glasbo bo poskrbela skupina Tomija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci, za humor pa stand-up komik Aleš Novak.

Vstopnico lahko rezervirate najpozneje do torka, 14. junija, do 12.00 ure na telefonski številki 05 663 43 80 (vsak delovnik med 10.00 in 12.00 uro, v torek in četrtek pa tudi med 15.00 in 17.00 uro), po elektronski pošti info@gledalisce-koper.si ali jo vplačate na večer dogodka pri gledališki blagajni. Nakup vstopnic je možen tudi na povezavi.

Vsem obiskovalcem je na voljo brezplačen prevoz z Artbusom, ki odpelje s piranske avtobusne postaje v torek, ob 19.00 uri, in se po predhodni najavi ustavi na vseh lokalnih postajališčih. Prijave bodo sprejemali na elektronski naslov maona@maona.si ali na telefonsko številko 031 630 680.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.