Nad Obalo se jasni

Več kot pogovorni večer

Gostje na velikem odru Gledališča Koper bodo tokrat Damir Skomina, Aljoša Bertok in Mitja Margon. Pogovarjali se bomo o njihovih izkušnjah v mednarodnem športu, saj ta deluje po drugačnih načelih kot lokalni šport. Ugotavljali bomo, ali svoje izkušnje lahko  prenesejo v naše okolje, kako prepiri v našem družbenem življenju vplivajo na šport in kako se spopadajo z njimi.
Za zabavni del skrbi tokrat stand up komičarka Lucija Ćirović, za glasbo pa ansambel Tomija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci.
Igralec Luka Cimprič bo razmišljal o razlikah med gledališči v Kopru, Trstu in Ljubljani in pripovedoval anekdote iz snemanj filmov in nadaljevank, v katerih je nastopal. Gostitelj večera je Tomaž Perovič.

Organizatorja: Gledališče Koper in OBALAplus

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.