Andrej Jelačin

NI JE ŠOLE BREZ KARJOLE

Predstavitev knjige

Na tržišče prihaja knjiga Primorcem zelo dobro znanega gledališkega in radijskega ustvarjalca, humorista in pisca komedij Andreja Jelačina — Tonija Karjole. V zajetni knjigi s pomenljivim naslovom NI JE ŠOLE BREZ KARJOLE so zbrane humoreske, satire, zbadljive pesmice in kosmate zgodbe, v katerih avtor humorno in kritično obdeluje družbene pojave ter naša stranpota od razpada socializma pa vse do današnjih dni.
Knjigo je izdalo časopisno podjetje Primorske novice Koper. Uredil jo je prof. Jože Hočevar, karikature zanjo pa je prispeval slikar Radko Oketič. Predstavitev knjižne novosti — o njej bosta spregovorila avtor in urednik — bo popestril petkratni seniorski državni prvak v igranju na diatonično harmoniko Ivan Šekoranja.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.