Kolektiv/Collective

Not Found / NOT FOUND

Akademija Dimitri, Verscio (CH) / Accademia Dimitri, Verscio (CH)

Naslednja predstava

14. 07. 2024 ob 20:00

Izven
Trajanje 50 min

Not Found. To ni zgodba. To je izjava. To je notranje stanje, ki ga – pred praznino naših vprašanj, ko jih soočimo s širšo resničnostjo – čutimo vsi. Je to dovolj? Gremo naprej, še vedno iščemo odgovore. A se v tem izgubimo. Izgubljeni smo v vprašanjih, v dejanjih, v paradoksih. Raziskava nas privede do raziskave same. Vprašanja odpirajo druga vprašanja, ki izgubljajo svoje pomene. To je dovolj. Poskušamo, premikamo se, plešemo, se igramo ali se smejemo, jokamo ali kričimo, a pri tem spregledamo bistvo. Pozabljamo – ali se izogibamo – nevarne teme. Koliko se lahko skrijemo?

Not Found. It’s not a story. It’s a statement. It’s an inner situation we all feel in front of the emptiness of our questions when confronting them with the wider reality. Is it enough? We go on, still searching for answers. But we get lost in it. Lost in the questions, in the actions, in the paradoxes. A research brings us to a research itself. Questions open other questions, losing their meanings. It’s enough. We try, we move, we dance, we play or laugh, cry or shout but we miss the point. Forgetting – or avoiding – dangerous topics. How much can we hide ourselves?

 Zasedba/Cast
Aws Al Zubaidi, Marco Valerio Montesano, Emerson Damian Vergel

Mentorji/Mentors
Anna Gromanova, Pavel Stouraé, Marek Turošik, Raul Vargas

Ponovitve

14. 07. 2024, 20:00

velika dvorana
Izven

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.