Orkester Radiomondo

Koncert

Maurizio Camardi (Italija) – saksofon, duduk, piščali, Ernesttico (Kuba) – tolkala, Lara Cavalli Monteiro (Italija/Brazilija) – glas, Yuri Argentino (Italija) – bariton saksofon, Luca Ardini (Italija) – alt saksofon, Michele Tedesco (Italija) – trobenta, David Soto Chero (Peru) – kitare, Peace Diuof (Senegal) – električna kitara, Bokar Si (Senegal) – električni bas, Moulaye Niang (Senegal) – bobni, tolkala

Orkester Radiomondo pod vodstvom Maurizia Camardija je projekt, ki na odru združuje glasbenike petih različnih narodnosti. Mešanica Afrike, Evrope in osrednje Južne Amerike, odprta za ritme in melodije, ki nas popeljejo na idealno potovanje, kjer glasba podira geografske in zvočne meje.
Ansambel, v katerem se velike osebnosti srečujejo z bleščečimi solisti, kjer se čudovit glas italijansko-brazilske Lare Cavalli Monteiro splete s kubanskimi tolkali Ernesttica, glasbenika, ki je sodeloval tudi z Jovanottijem, Pinom Danielejem in Patom Methenyjem.

Organizator: Skupnost Italijanov Santorio Santorio Koper v sodelovanju s Primorskim poletnim festivalom

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.