Avtorski projekt Borisa Kobala in Borisa Devetaka

Pandemenca

Humorista Boris Devetak in Boris Kobal se vračata na odrske deske s čisto novo predstavo, ki nosi pomenljiv nalov: Pandemenca. Sprehod po preteklosti, sedanjosti in prihodnosti z novimi in starimi liki ter čisto novimi skeči. Tako se bosta sredi nebes srečala slovenska heroja ter ugotovljala v kakšnem stanju je slovenski živelj, mojster Silvano Pipan bo pripovedoval o posebnih izdelkih, ki jih izvaža na Mars njegovo družinsko podjetje, medtem ko bo Boris Kobal, zaradi znanih težav, spet pristal pri odvetniku. Beseda bo tekla tudi o vojni v Ukrajini, župnik Senica pa bo nagovoril svoje »faraone« s pomenljivo priliko o golobu. Ob koncu pa še vroča tema, oziroma o čem debatirajo moški ob šanku. Devetaku in Kobalu sta v zadnjih časih nagajali in povzročali težave bodisi pandemija kot demenca… in tako se je zgodila Pandemenca.

Gostuje KUD POD TOPOLI.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.