Po knjižni predlogi Jamesa Matthewa Barrieja

Peter Pan v deželi Nije

Baletna pravljica

Ustvarjalci

Vznemirljiva zgodba o Petru Panu govori o dečku, ki v strahu pred dolgočasjem in pomanjkanjem domišljije ni želel nikoli odrasti. Željan dogodivščin se na svoji poti v pravljični deželi Nije na piratski ladji spopade s kapitanom Kljuko in s pomočjo Izgubljenčkov ter vile Zvončice osvobodi ujeto indijansko princeso. A poraženi pirati se odločijo za maščevanje, ki oslabi drobno Zvončico in zahteva poseg prijateljev Indijancev. Se bo Petru Panu in prijateljem uspelo osvoboditi iz rok maščevalnih piratov?

Mladi baletniki divaškega baletnega društva vam bodo v sodelovanju s profesionalnimi plesalci odprli vrata domišljije in vas popeljali na popotovanje v čarobno deželo Nije.

Gostuje Društvo ljubiteljev baletne umetnosti Divača.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.