Jože Pernarčič

Piaf, Edith Piaf

Trajanje Predstava traja 1 uro in 15 minut ter nima odmora.

Ustvarjalci

Kdo je bila Edith Piaf in kakšna je resnica, skrita za mitom o nežnem, krhkem dekletcu, ki jo je ulica oblikovala v presunljivo umetnico, za katero se zdi, da se je že rodila s popolnim posluhom in glasom? Človek, ki poje tako odlično, samosvoje in presunljivo, kot je to počela Edith, tega ne bi bil sposoben, če ne bi doživel tudi druge, »slabe« plati življenja. In prav to nam brez olepševanj po desetletju in pol znova razkriva igralka Vesna Pernarčič, ki v predstavi – kabaretu Piaf, Edith Piaf niz življenjskih postaj »pariškega vrabčka« povezuje z referenčnimi šansoni, v razponu njenega nastopa pa lahko prepoznamo presunljivo podobo ženske 20. stoletja.

Nagrada:
Vesna Pernarčič – Borštnikova nagrada za igro na 39. Festivalu Boršnikovo srečanje, 2004

Gostuje Pernarčič & Pernarčič – Enigma ustvarjanja.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.