Dejan Pečenko duo

Planet Bach

Trajanje Koncert traja 1 uro in 15 minut in ima odmor.

Ustvarjalci

Če kdo, potem je bil prav Johann Sebastian Bach (1685–1750) tisti, ki že desetletja navdihuje jazzerje, jim daje prostor v kadencah in jih izziva k nenehnim predelavam, pa čeprav več kot 250 let starih preludijev in fug. Tudi Dejan Pečenko si ni mogel kaj, da ne bi samosvoje predelal skladbe iz zbirke Das Wohltemperierte Klavier (Dobro uglašeni klavir) in jih udejanjil s svojim duom. Inovativna priredba in iskriv pristop omogočata obema improvizatorjema nove možnosti v interakciji med klavirjem in kontrabasom. Duo poseže v Bacha z akustičnimi in elektronskimi glasbili ter efekti, kar daje Planetu Bach svojevrsten zvok in neslutene razsežnosti.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.