Pogovor o predstavi*

Vsaka gledališka predstava prikazuje, pripoveduje in tako občinstvu tudi sporoča. Včasih nazorno, včasih pa je njeno sporočilo nekoliko prikrito, zaradi česar je prav, da gledalec, tudi najmlajši, o slišanem in videnem tudi, ko se že spusti zavesa, znova razmisli. Z mladimi obiskovalci našega gledališča se bodo po ogledu predstave o posamezni uprizoritvi – o tem, kaj so na odru videli, koga so na odru spoznali, komu so odrski junaki v resničnem življenju podobni, kdo je »dober« in kdo »slab«, pa tudi o tem, zakaj na odru včasih samo plešemo ali pojemo – na željo posameznih šol pogovarjali igralci in režiserji Gledališča Koper.

O predstavi Skrivnostni primer ali Kdo je umoril psa se bosta z mladimi gledalci pogovarjali režiserka Renata Vidič in dramaturginja Martina Mrhar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.