Poklon Borisu Cavazzi

Javni radijski pogovor
Trajanje Pogovor traja 60 minut.

Čeprav se zdi, da o njem vemo skoraj vse, ostaja vrhunski dramski in filmski igralec, gledališki režiser, filmski scenarist, pedagog, pa tudi pesnik in glasbenik Boris Cavazza zanimiv sogovornik; tudi zato, ker je del njegovega življenja in ustvarjalnega opusa tesno povezan s Piranom, Trstom, Koprom, kamor se je večkrat vračal, tudi zaradi gledališča, tudi zaradi Primorskega poletnega festivala. Prav s festivalom ga veže posebna vez, saj je za 1. Primorski poletni festival leta 1994 režiral prvo festivalsko produkcijo, Fojevo Naključno smrt nekega anarhista. 

Javni radijski pogovor z Borisom Cavazzo bo vodila novinarka Radia Koper in predsednica Društva Primorski poletni festival Neva Zajc.

Primorski poletni festival.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.