Poletni koncert Obalnega komornega orkestra

Solista Primož Novšak, Mojca Brank – violina
Program Bach, Mozart, Grieg

Obalni komorni orkester že več kot tri desetletja pomembno sooblikuje glasbeno življenje na Obali. Vse od svoje ustanovitve navdušuje z edinstveno zasedbo, saj povezuje večinoma nekdanje učence glasbenih šol, ki se glasbi posvečajo ljubiteljsko. Člani orkestra se radi preizkušajo v različnih glasbenih zvrsteh, predvsem pa v klasični glasbi. Orkester, ki od leta 2011 deluje pod vodstvom maestra Patrika Grebla, bo tokrat nastopil brez dirigenta. Glasbeniki se bodo ob tej priložnosti predstavili pod vodstvom prof. Primoža Novšaka, danes upokojenega violinskega virtuoza in pedagoga, ki že vrsto let plodno sodeluje in nastopa z Obalnim komornim orkestrom kot koncertni mojster.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.