Pozor! Prihodnost z Deso Muck!!

Pogovorni šov

Z Manco smo Slovenci brali in se pogovarjali o duhovnosti, z Mišo prisluhnili izjemnim posameznikom, z Deso bomo spregovorili o prihodnosti.

Deso Muck, najbolj brano slovensko pisateljico pa tudi igralko in televizijsko voditeljico, smo znova povabili na oder Gledališča Koper. Na njem bo z gostom – vedno znanim obrazom iz sveta estrade, gospodarstva ali politike – spregovorila tako o njegovem zasebnem kot javnem življenju ter mu s pomočjo kristalne krogle napovedala (upamo, da vedno svetlo) prihodnost. Pogovor, v katerega se bodo s telefonskimi klici ali vprašanji po elektronski pošti lahko vključili tudi gledalci, bo duhovit, pronicljiv in zabaven. Desa pa bo iz gosta prav tako poskušala »iztisniti« njegovo zabavno plat osebnosti.

Zazrite se v prihodnost z Deso tudi vi!

Soproducent:

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.