PPF Mladi, 1. dan

19.00
Manca Lipoglavšek, Helena Šukljan
Dramakurbija

Akademija za gledališče, radio, film in televizijo, Ljubljana

Kostumograf Claudi Sovrè
Scenografinja Maruša Mali

Dramakurbi: Manca LipoglavšekHelena Šukljan

Mentorji:
prof. mag. Žanina Mirčevska, izr. prof. dr. Tomaž Toporišič, doc. dr. Blaž Lukan

 

20.30
Odprtje festivala PPF Mladi

20.40-23.00

Freedom Fighters ft. Tadiman
Koprskemu dvojcu Freedom Fighters, ki praznuje 15. obletnico reggae aktivizma, in je v tem času dodobra prekrižaril Slovenijo, sosednjo Italijo, Hrvaško in Avstrijo, si oder delil s pomembnejšimi reggae izvajalci (Gentleman, Barrington Levy, Macka B, Protoje, Solo Banton), že vse od leta 2009 pa v sodelovanju s Pub33 organizira mesečne Welcome to Jamcoast dogodke, se na koncertu na Verdijevi tokrat pridružuje reggae pevec, univerzalni glasbenik in producent ter eden od pionirjev slovenske reggae scene Tadiman. Kot glasbenik je dejaven več kot 25 let, in sicer kot vodja zasedbe Siti hlapci ter pevec italijanske skupine Makako Jump.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.