Vsi, ki s(m)o vplivali na razmere

PPF Posprava

Lovljivi večmedijski uprizoritveni niz, Razvlečenka Neizogibnega

Ustvarjalci

štirinajstim julijem 2019 bomo članice in člani Društva prijateljev zmernega napredka (DPZN) v devetindvajsetem letu delovanja nizali uprizoritve v tkivo gledališkega festivala PPF. Najavljali in o njih sproti poročali bomo na spletni strani www. dodogovor.org ter na spletnih medijih PPF. 

Temeljno prizorišče lovljivega venčka korakov urejanja težkih razmer DPZN, ki ga vodim neozdravljivo bolni predsednik, bo v mksMc Botegin (Glagoljaška 4, 6000 Butale v Istri pod Slovenci) ter na lokacijah, v katerih so na teritoriju MOK zasilno uskladiščeni predmeti in arhivi. Vstop bo prost, prostovoljni prispevki pa zelo zaželeni.

Marko Brecelj
drustvo@dpzn.org+386 41 318 245

Društvo prijateljev zmernega napredka, Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.