3+

Pravljično jutro z Mojco Fatur – Pobegla radirka

Igralska zasedba

Po knjižicah iz zbirke Osamljeni gaj je na začetku septembra na plano pokukala nova knjižica Mojce Fatur, slikanica Pobegla radirka z ilustracijami Mojce Novak. Nova zgodba govori radirki, ki ima vsega dovolj, še najbolj popravljanja napak za drugimi. Naj se še tako trudi, nihče je nikoli ne pohvali. Za razliko od barvic, ki jih vsi občudujejo. Zato se odloči, da bo pobegnila. Nihče ji ne bo več ukazoval, kaj naj počne in česa ne! Če že mora radirati, bo s sveta zradirala vse, kar ji ni všeč. Ampak kakšno zmešnjavo povzroči s tem! Še dobro, da ji na pomoč priskočijo prijatelji iz peresnice.

Zgodbo bo o pobegli radirki bo pripovedovala avtorica, igralka Mojca Fatur.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.