Lara Jankovič

Pred vami stojim gola

Kabarejski večer šansonov
Trajanje Koncert traja 1 uro.

Ustvarjalci

Koncert, ki si svoj naslov jemlje po prvi izdani zgoščenki dramske igralke in šansonjerke Lare Jankovič Pred vami stojim gola (2004), je glasbeno opotovanje, na katerem se boste z Laro sprehodili po ulicah predvojnega New Yorka, povojnega Montmartra, kjer še vedno odzvanja glas »pariškega vrabčka«, Buenos Airesa, kjer na podvečer v ulici Arenales še vedno lahko srečate potepuha s polcilindrom, pa tudi po domačih ravnicah reke Mure, kjer se v verzih Ferija Lainščka stapljata melanholija in vročekrvnost ciganske glasbe in duše.

Lara Jankovič bo na koncertu zapela izbor pesmi s svojih štirih zgoščenk, ob pesmih Edith Piaf, Astorja Piazzolle in songih iz muzikalov pa se bo predstavila še s pesmijo, ki jo podpisuje tudi kot avtorica besedila.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.