Skupinsko delo

Predstava brez naslova

Igrajo: Viktorija Franca, Špela Maršič, Lucija Olenik, Hana ŠpendeMatej Želko, Matias Kukanja, Lenart Šporin, Leonardo Ferran, Matej Mujič Kotnik, Nina Pinter, Lara Višnjevec, Taša Bornšek, Gaja Drevenšek, Tayra KaltakUrška Podobnik, Valentina Snežič

Scenograf, avtor glasbenega izbora, mentor in režiser: Gregor Geč
Kostumi: skupinsko delo

Skupina Zeleni se je tokrat spoprijela z izzivom lastnega dramskega besedila in ustvarila svoje besedilo, ki vključuje znane pravljice in nekatere njihove junake. Kaj se zgodi, če prenehamo brati knjige? Kaj se zgodi s pravljicami in pravljičnimi junaki? Kaj se zgodi z njihovimi zgodbami? Zanimivo besedilo je nastalo v ustvarjalnem vzdušju skupine, ki jo je v veliki meri vodila Nina Pinter.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.