Tjaša Hrovat

Princeska Polonca

Delavnica prebiranja in igranja pravljic, Pravljično dopoldne s Tjašo Hrovat

Princeska na zrnu graha, španska princeska, princeska, ki je poljubila žabjega kralja, princeska podgančica Ančica in princeska Maja so le nekatere od tistih princesk, ki naseljujejo pravljične zgodbe najrazličnejših narodov in jezikov. Če bi hoteli našteti prav vse princeske tega sveta, bi nam na tem mestu zmanjkalo prostora, zato vam bo naša gledališka princeska predstavila le tiste najlepše, najbolj poštene in najbolj dobre.

Naša Polonca ni čista prava princeska, toda ker rada prireja čajanke, na katerih prijateljem pripoveduje zgodbe o princeskah in jih s svojimi igračami tudi odigra, so jo ti začeli klicati Princeska Polonca. Vsakič vam bo predstavila drugo princesko in njeno spremstvo, oživila dvorce, v katerih so živele, vi pa ji boste pomagali iskati izgubljene zlate žoge, premagovati zlobne mačehe in bežati pred zmaji.

 

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.