Prva revija primorske popularne glasbe

Trajanje Koncert traja 1 uro in 30 minut.

Dirigent Patrik Greblo

Simfonični orkester RTV Slovenija

Gostje Tinkara Kovač, Anika Horvat, Avtomobili

 

Radio Koper v maju praznuje 70-letnico delovanja, ki jo z različnimi dogodki zaznamuje vse leto. Mednje sodi tudi dogodek kot poklon in hkrati spodbuda razvejani primorski zabavnoglasbeni ustvarjalnosti Prva revija primorske popularne glasbe, na kateri se bodo s svojimi in tudi nekaterimi tujimi uspešnicami predstavili najbolj uveljavljeni glasovi primorske popularne glasbe: vokalistki Tinkara Kovač in Anika Horvat ter člana novogoriške skupine Avtomobili, brata Marko in Mirko Vuksanović. Na edinstvenem večeru primorske glasbe v novi preobleki, posebej pripravljeni za ta večer, bodo ti priložnost za nastop ponudili dvema mlajšima, še neuveljavljenima primorskima glasbenima ustvarjalcema, in s to simbolično gesto pozvali mlade nadarjene primorske glasbene sile k nadaljnjemu ustvarjanju.

 

Radio Koper in Primorski poletni festival

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.