3+
Jacob in Wilhelm Grimm

Rdeča kapica

Ustvarjalci

Otroška lutkovna grozljivka s petjem, pomeni, da bo volk pojedel Rdečo kapico – in to je grozno, kajne? Ampak tukaj je seveda lovec … – in vse se srečno konča.

Rdeči kapici nastopata dva para iz lesa izrezljanih lutk, med katerimi je prav volk velika zvezda predstave. Bogato obarvana scena, ki se večkrat zamenja, je narejena iz starega lesenega kovčka. Pravljična, igriva in napeta predstava je polna nepričakovanih presenečenj, zasukov, humornih situacij ter veliko glasbe v živo. Otroci v Rdeči kapici Gledališča Zapik živo sodelujejo in pravljici pomagajo do srečnega konca.

Predstava je navdušila številne gledalce doma in za mejo, primerna je za vse tiste, ki se volka ne bojijo, in one, ki ga rajši gledajo bolj od daleč.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.