Silvestrski večer pri vas doma

Tadej Toš, Tinkara Kovač in godalni trio Laurylin

Za razliko od prejšnjih let nas bo letos večina najdaljšo noč v letu preživela v zavetju svojega doma. Za popestritev silvestrskega večera smo tokrat skupaj z Zavodom za mladino, kulturo in turizem Koper poskrbeli za bogat program za vse generacije. Osrednji program najdaljše noči v letu bodo popestrili stand up komik Tadej Toš in glasbenica Tinkara Kovač ter godalni trio Laurylin, voditeljske vajeti večera bo imel radijski voditelj in glasbenik Iztok Novak Easy, za piko na i pa bo poskrbel še Dedek Mraz.

Neposredni prenos dogodka iz gledališča bo potekal na družabnem omrežju Facebook in kanalu Youtube Ogled dogodka bo brezplačen, prijave niso potrebne.

Silvestrski večer pri vas doma je darilo kolegija javnih zavodov za kulturo in znanost Mestne občine Koper (Gledališča Koper, Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper, Pokrajinskega muzeja Koper, Pokrajinskega arhiva Koper in Znanstveno-raziskovalnega središča Koper) ter Slovenskega stalnega gledališča v Trstu občankam in občanom Kopra.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.