Skok v pravljico v živo – Moj dežnik je lahko balon

Igor rad bere pravljice, toda še raje jih prebira ali o njih pripoveduje drugim, najmlajšim. Skupaj z njimi se ob pravljici prepusti brezmejni domišljiji, zato pravljico včasih nadgradi, ji doda nov začetek ali konec, si izmisli novega junaka; naredi pravljico še lepšo in vsem, ki jim uspe »skočiti« vanjo, ponudi priložnost, da vstopijo v čudežni svet gledališča.

Prva v seriji Skok v pravljico v živo je zgodba Moj dežnik je lahko balon, priljubljene pisateljice Ele Peroci. V pravljici boste spoznali živahno Miško, počasnega Polha in gospoda Klobučarja. Po prebrani pravljici pa boste lahko tudi vi poklicali Igorja ter tako postali pravljični junaki in reševali uganke o barvah, prijateljstvu in klobukih.

Za ogled predstave je obvezen spletni nakup vstopnice. Povezavo do prenosa boste prejeli tik pred predstavo po elektronski pošti, na naslov, ki ga boste navedli ob nakupu. Čas prijave je do vključno petka, 20. 11. 2020.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.