Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom in Dedek Mraz

V Gledališču Koper je vse pripravljeno na prihod Dedka Mraza. Tokrat nekoliko drugače, kot smo bili vajeni pretekla leta. Zadnji decembrski dobri mož bo sicer prišel v koprsko gledališče, a se bo najmlajšim oglasil prek kanala youtube. Tudi on mora namreč poskrbeti za svoje zdravje, vendar se ni želel odreči druženju z otroki – pa četudi bo druženje potekalo virtualno.
Tako bomo v soboto, 12. 12., ob 10.30 pripravili neposreden prenos predstave z naslovom Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom in Dedek Mraz na kanalu youtube Gledališča Koper. Po pravljici bodo Igor in pravljični liki poklicali Dedka Mraza, ki se jim bo pridružil na odru in pozdravil ter nagovoril vsakega otroka posebej. Najmlajši bodo lahko Dedka Mraza v živo poklicali po telefonu, in sicer na številko 070 370 741, ali pa mu poslali kakšno risbo na info@gledalisce-koper.si  ali po navadni pošti na Verdijeva 3, 6000 Koper.

Predstava je namenjeno otrokom od 2 do 8 let.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.