Spomini: Stevo Vujić & Damjan Caharija

Gost: Mitja Kodarin Mićo

Večer Spomini bo posvečen glasbenim legendam, ki so ustvarjali in še vedno ustvarjajo v našem prostoru. Stevo Vujić njihovo glasbo nosi v srcu in jo v nekoliko spremenjeni preobleki ponuja današnjemu občinstvu. Na glasbenem večeru z naslovom Spomini bomo lahko slišali največje hite tega prostora, med drugimi tudi Ona krči in Dam ti jutra. Poslušalke in poslušalci Radia Koper so ti dve pesmi v izvedbi Steva Vujića in Leona Caharije izbrali za pesem tedna na Radiu Koper. Premierno pa bomo lahko slišali tudi njuno prvo avtorsko skladbo. Večer bo dodatno začinil Mitja Kodarin Mićo z avtorskimi skladbami in že skoraj ponarodelo pesmijo Istra.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.