Svetilnikove igralnice

PPF Pri svetilniku v avgustu

Delavnica Moj grb
6–14 let, 90 min.

Po ogledu razstavljenih grbov in kratki predstavitvi njihovih značilnosti se bodo otroci preizkusili v igrici iskanja parov (fotografija detajla in fizični grb) Lov na grbe, nato pa skicirali svoj grb, ga na osnovi skice oblikovali in izdelali iz modelirne dasmase. Delavnico bodo končali z izdelavo osebne izkaznice z njihovimi lastnostmi.
Organizator: Pokrajinski muzej Koper

Delavnica Improvizirajmo!
6–14 let, 60 min.

Sproščena delavnica bo s tehnikami improvizacije otrokom približala odrsko, predvsem pa igralsko ustvarjalnost ter jih s pomočjo iger in njihove domišljije soočila z neskončnimi zgodbami, ki jih nosijo v sebi. Hkrati bo spodbujala nastajanje novih zgodb in gradila delovanje skupine kot celote. Delavnico bo vodila režiserka Renata Vidič.
Organizator: Gledališče Koper

Delavnica Potujmo z domišljijo in odkrivajmo svet!
5–8 let, 45 min.

Na interaktivni delavnici, ki jo bo v italijanskem jeziku vodila pedagoginja Katja Dellore, bodo otroci najprej prisluhnili zgodbi, nato pa ustvarjali na izbrano temo.
Organizatorja: Obalna samoupravna skupnost italijanske narodnosti, Koper, Italijansko središče Carlo Combi, Koper

Delavnica What the future wants / Spletna prihodnost
14–18 let, 120 min.

Delavnica o varni uporabi spleta bo poskušala odgovoriti na vprašanje, kdo sem na spletu, kakšen vtis puščam za sabo na spletu, katere so spletne pasti in kako se jim izognem pa tudi o tem, kakšen splet si želim in kako lahko poskrbim za svojo varnost. Delavnico bo preko aplikacije ZOOM vodila Tina Saražin, vodja projekta Tactical tech.
Organizator: Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.