Tanja Zajc Zupan – 30 let

Citrarka Tanja Zajc Zupan praznuje 30 let glasbene kariere. Obletnico praznuje s koncerti po Sloveniji. Skozi leta je izoblikovala svoj prepoznaven in edinstven zven. Je ena najboljših in najpomembnejših citrark pri nas. V torek, 28. februarja 2023, ob 19.00, bo nastopila v Gledališču Koper. Ob ganljivih zvokih citer bodo nastopili legendarni Goran Karan, pevca Teja Saksida in Klemen Torkar, klaviaturist Tadej Vasle in Stiški kvartet. Večer bo vodila Tanjina hči Ana. Doživeli boste koncert glasbenih presežkov z odličnimi izvajalci in izbrano glasbo, ki jemlje dih

Tanja je za ta večer skrbno izbrala pesmi, ki jih prepevajo najbolj znani pevci in so priljubljene po vsem svetu: Ne bodi kot drugi, O sole mio, Ne čakaj pomladi, Mistralova hči, Mi ljudje smo kot morje, Caruso, Vrača se pomlad, Ostani (Kad zaspu anđeli), Tu non llores mi querida … Višek večera bodo čudoviti dueti in preplet vseh nastopajočih. To bo dogodek, ki se dotakne duše in razveseljuje srce.

Vabljeni, da doživite nepozaben večer.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.