Martin Waddell

Ti in jaz, mali medo

PPF Pri svetilniku v avgustu, 3 +
Trajanje Predstava traja 60 minut in nima odmora.

Ustvarjalci

Na vprašanja, kako vzgojiti malega medvedka, kako ga osvoboditi otroških strahov, kako ga naučiti, da doma vzdržuje red, in kako odgovarjati na njegova neutrudna vprašanja zakaj?, duhovito, razigrano in razpeto podaja odgovore kultna uprizoritev zagrebškega gledališča za otroke, ki je nastala po knjižni uspešnici, slikanici Martina Waddella Ti in jaz, mali medo.

Privlačno zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in odraščanju (ki uči, da imeti rad otroka, še ne pomeni laskati in popuščati mu, temveč mu potrpežljivo odpuščati, ga učiti odgovornosti in sožitja v vsem, kar počne) je pred dobrima dvema desetletjema na oder postavila režiserka Katja Pegan. Uprizoritev je do danes doživela več kot 300 ponovitev.

Predstava je v hrvaškem jeziku.
Gostuje Mestno gledališče Žar ptica, Zagreb (HR).

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.