Tinkara in gostje

Koncert z Big Bandom NOVA iz Nove Gorice, posebne glasbene gostje: Lara Baruca in Trio Pupe

Vabimo vas, da silvestrski večer preživite v družbi glasbenice Tinkare Kovač ter orkestra Big Band NOVA, ki se jima bodo pridružile še Lara Baruca in Trio Pupe.

Pevke in flavtistke Tinkare Kovač, ki je na slovenskem glasbenem prizorišču prisotna že dobri dve desetletji, najbrž ni treba posebej predstavljati. Zapišimo le, da bo v simbiozi z gosti, ki bodo večeru vdahnili vsak svojo dušo, prečesala svoj glasbeni repertoar od začetkov do danes ter v objemu orkestra, s katerim sodeluje zadnjih pet let, odpela in odigrala še nekaj svetovnih glasbenih klasik. Orkester Big Band NOVA iz Nove Gorice, ki deluje od leta 1996, tokrat prvič prihaja v Koper na veliki oder. Poleg Tinkare bo kot posebna glasbena gostja nastopila še domačinka Lara Baruca. Piko na i bogatemu in zabavnemu gala večeru bo dodal Trio Pupe, ki ga poznamo iz nagrajene gledališke uspešnice Gledališča Koper Trio. Sestavljajo ga gledališki igralci in obenem izjemni vokalisti Uroš Smolej, Daniel Malalan in Rok Matek v vlogah Donatelle, Fiorelle in Marije.

Pridružite se nam in po koncertu skupaj z nami nazdravite novemu letu!

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.