Tom, Tom & Tom

Trajanje Predstava traja 30 minut.

Tom, Tom in Tom so trije sivolasi starčki, kljub letom – sami pravijo, da vedo natančno, koliko so stari – polni življenja. Med množico gledalcev zato počnejo vse mogoče: pripravljajo kratke tečaje joge, plezajo po uličnih svetilkah, so varuške in osebni trenerji in si zelo prizadevajo, da se znajdejo v čim bolj nemogočih situacijah … Mnogoliko občinstvo – tako tiste, ki so telesno in mentalno njihovih let, kot tudi vse druge vmes – trije »upokojenci« nagovarjajo z interakcijami in improvizacijami, hkrati pa nas opozarjajo na naš odnos do starejših, za katere se zdi, da so v naši družbi primerni samo kot volivci, drugače pa na njih radi pozabljamo.

Gostuje skupina RavArt iz Holandije.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.