Avtorski večer

Večer z Iztokom Mlakarjem

Trajanje Koncert traja 1 uro in 30 min.

Ustvarjalci

Verjetno bi v Sloveniji težko našli človeka, ki še ni slišal za Iztoka Mlakarja in ne bi znal zapeti ali vsaj zamrmrati refrena kakšne od njegovih pesmi, zbranih na njegovih zgoščenkah. Številne med njimi so kmalu po nastanku ponarodele in prav Mlakarju gre zahvala, da so se tudi ljudje na Štajerskem, Gorenjskem, Dolenjskem, v Prekmurju in drugod seznanili s primorskim narečjem, si iz njega besedo, dve ali tri izposodili in prisvojili. Široko priljubljenost so dosegle tako nežne balade kot tudi bolj pikre in šaljive pesmi iz vsakdanjega življenja malega človeka. Zato ni presenetljivo, da so njegovi nastopi vedno takoj razprodani in bi bilo za organizatorje še najbolj preprosto, če bi jih organizirali na skrivaj – le tako bi se namreč izognili jeznim in razočaranim pritožbam gledalcev, ki niso dobili vstopnic. Zato pa bodo tisti srečneži, ki jih bodo kupili pravočasno, zanesljivo uživali ob pevskem in igralskem nastopu Iztoka Mlakarja v mali dvorani Gledališča Koper, v intimnem in komornem vzdušju njegovih pesmi.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.