Vreča polna jabolk

Ustvarjalci

Naš junak, zajček, v gozdu išče nekaj slastnega, da bi napolnil želodčke svoje lačne zajčje družine. Ko že skoraj obupa, naleti na čudovito jablano ter z jabolki napolni svojo prazno vrečo. Na poti domov sreča različne gozdne živali, s katerimi deli svojo radost ter sladke plodove. Tudi antagonist v naši zgodbi, vrana, ima korist od zajčje velikodušnosti. A kaj kmalu zajec ugotovi, da je njegova vreča prazna. Le kako bo nahranil družino? Mora se vrniti k jablani! V sedaj že temnem gozdu zajček vznemirjeno išče pot nazaj k drevesu. Domov vendar ne more priti praznih rok! A kdo ga pričaka pod jablano? Podajmo se z dolgouhcem in pisano druščino na pot skozi gozd ter prisrčnim dogodivščinam naproti! Z njimi se bomo veselili, jokali ter se smejali, predvsem pa se naučili, da medsebojna pomoč in radodarnost ne poznata meja.

Gostuje Gledališče Karabas.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.