Z Gledališčem Koper in s Kompasom v Budimpešto

Tudi v letošnji sezoni abonente in prijatelje našega gledališča vabimo, da se nam pridružijo na že tradicionalnem jesenskem izletu, na katerem združimo ogled turističnih znamenitosti in obisk kulturnih prireditev. Tokrat se bomo podali v madžarsko prestolnico Budimpešto, kjer si bomo v tamkajšnjem Operetnem gledališču ogledali Leharjevo opereto Grof luksemburški (na fotografiji prizor iz predstave); v koncertni dvorani Lisztove akademije bomo prisluhnili violinistu Giulianu Carmignoli in komornemu ansamblu Concerto Köln, ki nam bodo predstavili dela baročnih skladateljev. Za konec si bomo ogledali gostujočo razstavo z več kot 30 platni ikonične slikarke 20. stoletja Fride Kahlo.

Vabimo vas, da se nam pridružite!

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.