Produkcija Gledališke šole Mavrična ribica Gledališča Koper

Premiera Premiera 2. junija 2017 v Mali dvorani Gledališča Koper

Ustvarjalci

Frane Milčinski – Ježek
Zvezdica zaspanka

Skupina Modrih

Zaspanka je najmlajša zvezda na nebu, kjer nenehno zamuja v službo. Za kazen jo boter Mesec pošlje na Zemljo, kjer med iskanjem prenočišča sreča Sladoledarko, Klicarko in Zvezdogleda. Ta ji dovoli pogledati skozi daljnogled na nebo, vendar mora to plačati z zlatim lasom. Po mestu pa se potika tudi razbojnik Ceferin, ki izve, da ima deklica zlate lase. Ponudi ji prenočišče, da bi ji med spanjem lahko ostrigel zlate lase in jo nato popihal. Zaspanka ga pred spanjem nauči pisati besedo »ljuba«. In kaj se je zgodilo potem? Pridite in se prepričajte, ali na koncu zmaga lepa beseda, polna ljubezni.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.