Zaključni produkciji Gledališke šole Mavrična ribica Gledališča Koper

Vanja Korenč in ustvarjalci predstave
Podvodni napoj
Skupina Rumeni

Mentorstvo in režija: Vanja Korenč
Igralci: Valentina Babič, Larisa Bertok, Gaja Klabjan, Kristina Nared, Maša Sora, Evelin Sršen, Aiša Tomažič, Tosja Trebec

Podvodni svet naseljujejo najrazličnejša bitja, ki v svojem domačem okolju čutijo tudi človeški vpliv. Ljudje namreč z rumeno podmornico v morje odlagajo različne odpadke, ki močno onesnažujejo okolje. To morskega ježka prisili, da se preseli v čistejše vode, česar njegovi podvodni prijatelji ne sprejmejo zlahka. Da bi se znebili zlobne podmornice in smeti, ki jih prinaša, na pomoč pokličejo morske čarovnice. Pa sploh znajo čarati? Jim bo uspelo očistiti svoje okolje? Se bo ježek vrnil domov?

* * *

Vanja Korenč in ustvarjalci predstave
Super Oranžni 2 / Super Arancioni 2
Skupina Oranžni

Mentorstvo in režija: Vanja Korenč
Igralci: Iris Baruca, Aleksander Biloslavo, Tia Delfar, Karol Hrvatin, Doroteja Komjenovič, Ana Lipušček, Simon Malič, Gaia Marič, Klara Muženič Umek, Mojca Olenik, Aron Siniko, Daniel Sudarič, Evelin Štokovič, Patrik Žibret

Ana v prostem času rada igra računalniške igrice. Tokrat bo preizkusila novo igro Super Oranžni 2, kjer se bo njena virtualna junakinja na poti na višje stopnje srečevala z različnimi izzivi in ovirami. Pot ji bodo prekrižali številni nasprotniki. Čaka jo dogodivščina v Egiptu, spopad v strašljivem gradu, izziv na plesišču in še mnogo več. Kaj se torej zgodi, če dogajanje računalniške igrice postavimo na gledališki oder? Ali je lahko oder naš zaslon?

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.