Dave Simpson po zamisli Paula Farraha

Dekliščina

Ustvarjalci

Visoko noseča Jana se namerava »jutri« poročiti, zato njena teta, sestra in najboljša prijateljica sklenejo, da njen zadnji dan samskega stanu proslavijo z obiskom nočnega kluba s slačifanti. Toda večer, ki naj bi minil kot divja zabava, pod vplivom alkohola razkrije marsikatero priznanje in čustveno medsebojno soočenje, tako kot po drugi strani razkriva notranji emotivni svet štirih moških striperjev, ki se pred in za odrsko zaveso vsak po svoje bojujejo z lastnimi strahovi, strastmi in spoznanji …

Toda če so vsi udeleženci povezani v veliko družino, pa čeprav se vse dogaja v okviru komične melodrame z obilico duhovitih koreografij, šaljivih zapletov, nenadnih razpletov in nepričakovanih preobratov, je možen samo srečen konec! V tem primeru je prava gledališka zabava neizogibna!

Gostuje Istrsko narodno gledališče – Mestno gledališče Pulj (HR).

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.