3+

Z Igorjem po svetu – Francija

2. del gledališke nanizanke
Trajanje Predstava traja 40 minut in nima odmora.
Krstna uprizoritev

Ustvarjalci

Avtorja idejne zasnove Igor Štamulak, Jaka Ivanc
Režiser Jaka Ivanc
Kostumografinja Anja Ukovič

Igralska zasedba

Igor Igor Štamulak
Mak Mak Tepšić
Pierre le Conducteur, Pierre le Boulanger, Quasimodo Luka Cimprič

Igor je igralec v Gledališču Koper pa tudi popotnik, ki je že večkrat prepotoval svet. O svojih popotovanjih rad pripoveduje otrokom, še posebej nečaku Maku, prvošolčku, ki stricu vedno prisluhne z odprtimi usti in očmi. In ker si tudi Mak želi videti vsaj delček tega širnega sveta, ga Igor povabi, da si svet ogledata skupaj.

V prvem delu sta popotnika »na krilih domišljije« poletela v britansko prestolnico, od koder jo bosta tokrat »po tirih fantazije« pod Rokavskim prelivom z vlakom mahnila proti Franciji. V Parizu si bosta ogledala Eifflov stolp in notredamsko katedralo (in izvedela nekaj več o njenem zvonarju), se naučila plesati kankan, osvojila prve francoske besede in spoznala najznamenitejšega francoskega peka Pierra le Boulangerja, ki bo najmlajše obiskovalce gledališča pogostil s pravimi francoskimi rogljiči.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.